ارائه نسخه الکترونیکی پایان نامه/ رساله دانشجویان جهت فارغ التحصیلی

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۵۰۹۵ رویدادها
تعداد بازدید:۶۶۶

دانشجویان گرامی جهت انجام مراحل  فارغ التحصیلی، نسخه الکترونیکی پایان نامه/ رساله  خود را از طریق پست الکترونیک کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی به آدرس: library@tafreshu.ac.ir  با مشخصات زیر ارسال نموده  تا فرایند تایید آن انجام پذیرد.

1.  دانشجو موظف است یک نسخه الکترونیکی شامل متن کامل پایان نامه/ رساله و منطبق با نسخه نهایی که هیات داوران آن را تایید کرده اند بهمراه فایل فرم درج نمره اسکن شده که از گروه آموزشی خود دریافت می نماید، به کتابخانه مرکزی تحویل دهد.

2.  متن کامل پایان نامه/ رساله به صورت یک فایل کامل در قالب فرمت  Pdf و یک فایل کامل در قالب فرمت ویرایشگر Word بر روی سی دی قرار گیرد. (فقط دو فایل)

3.  پایان نامه/ رساله هایی که در قالب دیگری بجز word مانند Farsi Tex تهیه می شود، فایل اصلی به همراه فایل Pdf تهیه شده و تحویل داده شود.

4. دانشجو متعهد میشود که  سی دی حاوی فایل پایان نامه/ رساله به همراه قاب شیشه ای را به کتابخانه مرکزی تحویل داده و یا آنرا به آدرس دانشگاه تفرش- کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی پست کرده و تصویر رسید پستی را به پست الکترونیک کتابخانه مرکزی ارسال نماید.

قابل ذکر است سی دی می بایست با رنگ روشن و دارای قاب شیشه ای بوده و بر روی آن عنوان پایان نامه/ رساله، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته و مقطع تحصیلی و کد رهگیری (مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری) نوشته شود.

تذکر: کتابخانه مرکزی از پذیرش سی دی هایی که بدون قاب شیشه ای بوده و یا فرمت تعیین شده را رعایت نکرده باشند معذور است.

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی

( ۲ )